Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Tapahtumat

Ready 4 Life -tapahtuma
Alajärven monitoimihalli
30.1.2020

 

Monitoimihalli muuttuu työnhaun kohtaamispaikaksi!

 

Tule mukaan näytteilleasettajaksi rekrytointi-messuille Alajärven monitoimihallilla to 30.1.2020. Tapahtumassa työnhakijat tapaavat työnantajia ja työnantajat potentiaaliset työntekijänsä.

 

Ready 4 Life-tapahtumassa yritykset voivat rekrytoida uusia työntekijöitä niin vakituisiin työtehtäviin kuin kesätöihinkin sekä kertoa tulevaisuuden työmahdollisuuksistaan ja esitellä yritystä. Tapahtuma kokoaa yhteen alueen työnhakijat, opiskelijat, yritykset ja oppilaitokset.

 

Tule mukaan näytteilleasettajaksi – maksuton esittelypaikka!

 

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/4ABAB94C853CCE27 Jokaiselle näytteilleasettajalle varataan maksuton n. 2x2 m näyttelytila ja yksi esittelypöytä (ellei ole sovittu muuta).

 

Tapahtumatiedot ja lisäinfoa tulossa lähempänä tapahtumaa JPYP:n nettisivuilta (www.jpyp.fi).Tapahtuma tulee myös facebookkiin.

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä mm.: Alajärven yläkoulu ja lukio, Etelä-Pohjanmaan TE-Palvelut, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy, SeAMK Maakuntakorkeakoulu, Ohjaamo Alajärvi/Vimpeli

 

Lisätiedot:

Maria Yli-Sikkilä

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

maria.yli-sikkila(at)jpyp.fi

p.040 6377 701

 

Marjo Vistiaho

SeAMK Maakuntakorkeakoulu

marjo.vistiaho(at)seamk.fi

p. 040 8302 127

 

 

 

  «Takaisin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito