Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Tapahtumat

Digillä Huipulle- Koulutussarja
Vaihtuva
8.9.-2.11.2020

Miten pieni- ja keskisuuri yritys voi brändätä itseään verkossa? Minkälaista sisältöä maksavat asiakkaat toivovat näkevänsä Facebookissa ja Instagrammissa?  Miten varmistaa oman verkkosivun näkyvyys hakukoneissa? 

 

Näihin sekä moniin muihin kysymyksiin vastataan 8.9 alkavassa koulutusten sarjassa, jossa syvennytään digimarkkinoinnin ja verkkomyynnin eri osa-alueisiin. 

 

Koulutukset toteutetaan työpaja- tyyppisesti, jolloin yrittäjät pääsevät työstämään koulutussarjan aikana omia tavoitteitaan ja sisältöään, sekä tekemään konkreettisia markkinoinnin toimenpiteitä. 

 

Koulutussarjaan osallistuvan yrittäjän on sitouduttava osallistumaan vähintään kolmeen koulutuskertaan neljästä. Työpajamaisen koulutusmallin vuoksi valitsemme koulutuksiin vain 15 yrittäjää, joten ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti! 

 

Koulutuspäivät ja aiheet: 

 

8.9 klo. 8:00-13:00 Mitä on nykyaikainen markkinointi? (Jäykäntupa, Pöntisentie 42, Vimpeli)

6.10 klo. 8:00-13:00 Sisältö kohdalleen - mitä maksava asiakas haluaa nähdä? (Sijainti varmistetaan myöhemmin)

22.10 klo. 8:00-13:00 Onnistuneen SoMe- markkinoinnin toteuttaminen (Sijainti varmistetaan myöhemmin)

2.11 klo. 8:00-13:00 Oma yritys näkyville - hakukoneoptimointi ja Google Ads (sijainti varmistetaan myöhemmin)

 

Tarjoamme koulutuspäivinä aamupalan ja lounaan. Koulutussarja on Järviseudun (Alajärvi, Lappajärvi, Evijärvi, Vimpeli, Soini) yrittäjille ilmainen. Koulutukset tullaan järjestämään Järviseudun alueella - tarkat koulutuspaikat vahvistetaan mahdollisimman pian. 

 

Videoimme luento-osuudet, jolloin ne yrittäjät, jotka eivät päässeet koulutussarjaan mukaan, voivat nähdä ne verkossa jälkikäteen. 

 

Tietoa kouluttajasta: 

 

Sanna Virtanen on digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median ammattilainen, jolla on takanaan kymmenen vuoden vankka kokemus markkinoinnin parissa, jolloin hän on ollut rakentamassa kymmenien yritysten markkinointistrategiaa, pitänyt yli 150 valmennustilaisuutta digimarkkinoinnista, sekä toteuttanut monikanavaisia markkinoinnin kokonaisuuksia niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Nykyään Sanna toimii itse yrittäjänä. 

 

Lue lisää Sanna Virtasesta: https://www.flumenia.fi/

 

Ilmoittaudu koulutussarjaan lomakkeen avulla. 

 

>> https://forms.gle/zr9i1nPWtd9bdyfRA

 

 

 

 

  «Takaisin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito