Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu Alajärvi Kampus

Maakuntakorkeakoulu -

Alueen osaamisen edistäjä

 

Maakuntakorkeakoulu yhdistää korkeakoulujen osaamisen ja alueen tarpeet koulutus-, tutkimus- ja kehittämistoiminnaksi.

 

  • Alueelisesti räätälöityä koulutusta
  • Monipuolista osaamista ja erilaisia opiskelumahdollisuuksia
  • Palveluja tutkimus- ja kehittämistoimintaan
  • Välineitä yritystoiminnan kehittämiseen

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu toimii Järviseudulla, Kauhavalla, Kuusiokunnissa sekä Kurikan ja Suupohjan seudulla.  

 

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu Alajärvi Kampus

         korkeakouluasiamies Marjo Vistiaho

         marjo.vistiaho(a)seamk.fi, puh. 040 830 2127

        

www.seamk.fi/maakuntakorkeakoulu

                                                                                       

Ajankohtaista:

 

  • Voimaa luontomatkailuun -tilaisuus Alajärvellä Kanavan kevarissa ti 22.5. klo 17.30 alkaen. Alustajina Retkipaikan perustaja Antti Huttunen ja Suomen Ladusta Anne Rautiainen.
  • Drone-koulutus. Haluatko oppia drone lennätyksen perusteet? Kuinka dronea voidaan hyödyntää esim. maatiloilla? SeAMKin hallinnoima Agroteknologia tehokäyttöön -hanke järjestää Drone-koulutuksen JAMI:n Kurejoen toimipisteellä ma 9.4. klo 14-20. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: jori.lahti@seamk.fi tai www.atko.fi  
  • Maakuntakorkeakoulu järjestää yhteistyössä Seinäjoen yliopistokeskuksen kanssa osaamisen aamupalan ma 23.4. klo 8.30-10.30 teemalla: Yritysten samanaikainen kilpailu ja yhteistyö - mahdollisuudet ja haasteet. Tilaisuus aloitetaan aamupalalla. Aamupalan jälkeen on yrittäjyyden professori Annika Tidströmin alustus teemaan. Katso tarkempi esite tästä. Ilmoittautumiset 18.4.2018 mennessä marjo.vistiaho@seamk.fi tai puh. 040 830 2127 tai www.jpyp.fi   -> ilmoittaudu tapahtumiin
  • Järviseudun kevään 2018 tilaisuuksia, tapahtumia ja koulutuksia esittelevä seututiedote  on ilmestynyt.
  • Oletko sinä paikallistuntija? Harrastatko historiaa, tunnetko seudun luonnon, nähtävyydet, palvelut, perinteen ja persoonat tai kyläsi kuin omat taskusi? Haluatko kehittää tietojasi ja taitojasi? Katso tarkempi esite tästä. Tai kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan Paikallistuntijat-verkostoon hankekoordinaattoreille: marjo.vistiaho@seamk.fi, puh 040 830 2127 ja katriina.kojola@jarvilakeus.fi, puh 040 562 1587. 
  • Kevään tutkijatapaamiset  Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotellin yhteydessä järjestetään säännöllisiä tutkija- ja asiantuntijatapaamisia. Tutkijatapaamiset toteutetaan yhdessä muiden eteläpohjalaisten tutkijahotellien kanssa. Tapaamiseen voi osallistua verkon yli ja työn esittely voi tapahtua mistä tahansa tutkijahotellista.

 

 

 

 

 Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun työntekijät eri puolilta maakuntaa yhteiskuvassa.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito