Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu Alajärvi Kampus

Maakuntakorkeakoulu -

Alueen osaamisen edistäjä

 

Maakuntakorkeakoulu yhdistää korkeakoulujen osaamisen ja alueen tarpeet koulutus-, tutkimus- ja kehittämistoiminnaksi.

 

 • Alueelisesti räätälöityä koulutusta
 • Monipuolista osaamista ja erilaisia opiskelumahdollisuuksia
 • Palveluja tutkimus- ja kehittämistoimintaan
 • Välineitä yritystoiminnan kehittämiseen

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu toimii Järviseudulla, Kauhavalla, Kuusiokunnissa sekä Kurikan ja Suupohjan seudulla.  

 

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu Alajärvi Kampus

         korkeakouluasiamies Marjo Vistiaho

         marjo.vistiaho(a)seamk.fi, puh. 040 830 2127

        

www.seamk.fi/maakuntakorkeakoulu

                                                                                       

Ajankohtaista:

 • Pieniä tarinoita, suuria kertomuksia –työpaja to 9.11.2017 klo 17.30-20.30 Alajärven NS:lla. Työpajassa opetellaan tunnistamaan hyvän tarinan aineksia ja luomaan oman paikkakunnan pienistä tarinoista suuria kertomuksia.

 • Oletko sinä paikallistuntija? Harrastatko historiaa, tunnetko seudun luonnon, nähtävyydet, palvelut, perinteen ja persoonat tai kyläsi kuin omat taskusi? Haluatko kehittää tietojasi ja taitojasi? Katso tarkempi esite tästä. Tai kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan Paikallistuntijat-verkostoon hankekoordinaattoreille: marjo.vistiaho@seamk.fi, puh 040 830 2127 ja katriina.kojola@jarvilakeus.fi, puh 040 562 1587. 
 • Matkailun teemailta: "Yhdessä enemmän" Matkailun teemaillassa Hotelli Kivitipussa ke 1.11. klo 17.30 kuullaan matkailun nykytilasta, yhteistyön edellytyksistä ja ennakoidaan matkailun tulevaisuuden trendejä ja kehityssuuntia. Lisäksi keskustellaan yhteisistä suuntaviivoista alueen matkailun tulevaisuudesta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: marjo.vistiaho@seamk.fi tai 040 830 2127

 • Tee itse Facebook mainos -työpajassa ti 14.11. klo 17.30-19.30 tutustutaan Facebookin mainostamismahdollisuuksiin ja tehdään mainos omasta sivusta tai tapahtumasta. Osallistujilla tulee olla valmiina oma Facebook-sivu. Maksuton tilaisuus pidetään Hoiskontie 25 neuvotteluhuoneessa (osoite Hoiskontie 25, Alajärvi). Lisätiedot ja ilmoittautumiset: marjo.vistiaho@seamk.fi tai 040 830 2127
 • Opiskele sairaanhoitajaksi Alajärvellä (monimuotototeutus). Haku 6.-20.9.2017. Koulutus alkaa tammikuussa 2018. Sairaanhoitajaopintojen infotilaisuus ma 11.9. klo 16.00 Alajärven kaupungintalolla.
 • Järviseudun syksyn 2017 tilaisuuksia, tapahtumia ja koulutuksia esittelevä seututiedote on ilmestynyt.
 • Syksyn tutkijatapaamiset  Seinäjoen yliopistokeskuksen tutkijahotellin yhteydessä järjestetään säännöllisiä tutkija- ja asiantuntijatapaamisia. Tutkijatapaamiset toteutetaan yhdessä muiden eteläpohjalaisten tutkijahotellien kanssa. Tapaamiseen voi osallistua verkon yli ja työn esittely voi tapahtua mistä tahansa tutkijahotellista.

 

 

 

 

 Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun työntekijät eri puolilta maakuntaa yhteiskuvassa.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito